Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca Riotu i twórców cheatów

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smuci mnie tylko w tej grze to, że firma wydająca miliony dolarów na nagrody na turniejach nie jest w stanie zabezpieczyć się przed cheatami... Powinni najpierw zająć się tym a potem myśleć o jakiś konkursikach i LCSach

Opublikowano

Bullshit... 

Jakby mieli takie coś i współpracowali z tworcami cheatow, to juz dawno przynajmniej 50% kont 

bylo by zbanowane... ja tez moge napisac, ze mam program wlasnorecznie napisany do darmowego

rp, bo jeden z moich kolegow pracujacych w rito dal mi kody na przyplyw rp...

zmienia to cos, ze tak napisalem? mam ten program? 

na takiej samej zasadzie dziala ten tekst rito... napiszmy ze mamy takie cos, zeby inni mysleli ze 

tak jest naprawde, przez co 5% ludzi przestanie używać tych programow...

­Keelah se'lai

Opublikowano

''Cheaty'' były, są i będą, tyle w tym temacie. Jedni używają, inni nie. Da się wygrać przeciwko osobie na BoL'u czy czymkolwiek innym, nie licząc tych wszystkich exploitów, które na wyższych poziomach (master+) pojawiają się raz na... nawet ciężko określić, w każdym razie bardzo rzadko, ponieważ bardzo łatwo wyrwać za to bana. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...